BEST4U - smart bikers pay less

NU 2 MAANDEN KORTING:

motorverzekering korting

Tot 20/11/2022 krijgt u bij onze partners 2 MAANDEN KORTING op de 1ste jaarpremie van uw autoverzekering, brandverzekering en familiale verzekering.

TIJD OM JOUW MOTORVERZEKERING TE VERGELIJKEN...

driehoek
motorverzekering vergelijken - BA motor verzekering goedkope premie

BA MOTORVERZEKERING VERGELIJKEN

In België is een BA motorverzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg aanwezig is.

Stel dat je met jouw motor een ongeval zou veroorzaken, dan vergoedt jouw motorverzekering in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade aan de andere partij. Dankzij deze Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) ben je beschermd tegen de financiële gevolgen indien je een ongeval in fout met je motor zou veroorzaakt hebben.

Voor nog meer bescherming kan je een verzekering Lichamelijke Ongevallen toevoegen aan je motorverzekering. Wil je ook juridische bijstand? Dan neem je er best ook de optionele verzekering Rechtsbijstand bovenop. Als je motor nog geen 5 jaar oud is kan je je motor zelfs verzekeren voor Brand en Diefstal. Dan zit je zeker goed!

sportmotor of hoge CC?

iedereen gelijk!

Of je nu met een sportmotor rijdt of met een motor die hoog gaat in CC... dat maakt voor een motorverzekering bij BEST4U niks uit. Neem je ook een BEST4U autoverzekering, dan kan je rekenen op onze toptarieven. Bovendien bieden wij je een persoonlijke service, geen online verzekeraar dus. Voldoende redenen om je motorverzekering bij BEST4U eens te vergelijken.

Waarom is je motor verzekeren via BEST4U zo voordelig? Onze experten doen een check-up van al je verzekeringen, zo bespaar je niet enkel op je motorverzekering, maar ook op je totaalpakket: autoverzekering(en), brandverzekering, familiale verzekering,... Vraag je check-up aan via ons contactformulier.

sportmotor verzekering berekenen / motorverzekering vergelijken
motorverzekering vergelijken - motor verzekering met meer bescherming

MOTORVERZEKERING VERGELIJKEN
MET NOG MEER BESCHERMING

Wil je naast de verplichte BA motorverzekering extra bescherming voor jezelf? Vul dan je waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid aan met de optie Lichamelijke Ongevallen. Deze optionele verzekering zorgt ervoor dat jouw eigen medische kosten bij een ongeval met je motor worden terugbetaald. In het ergste geval wordt er zelfs een vergoeding bij overlijden of invaliditeit uitgekeerd. Je motorverzekering vergelijken inclusief deze optie Lichamelijke Ongevallen in het verkeer kan hier.

NIEUWE MOTOR GEKOCHT?

Kies dan voor omnium...

Voor nieuwe motoren, ongeacht het merk, kan je bij BEST4U een omniumverzekering afsluiten aan een voordelig tarief, inclusief de optie Brand en Diefstal verzekering. Zo krijg je toch een vergoeding bij brand of diefstal van je motorvoertuig. Zowel diefstal als schade die werd toegebracht door een diefstalpoging wordt door onze verzekering vergoed. Onder brandschade vallen ook ontploffing, steekvlammen en bluswerken door de brand.

Heb je geen nieuwe motor? Geen probleem, voor alle motoren tot 5 jaar oud, kan je kiezen voor een beperkte omnium motorverzekering. Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou voor een omnium offerte op jouw maat. Je BA motorverzekering kan je hier vergelijken.

motorverzekering vergelijken superlight motor
bikers: motorverzekering vergelijken met rechtsbijstand

MOTORVERZEKERING VERGELIJKEN
MET OPTIE RECHTSBIJSTAND

Het niet altijd even duidelijk wie er in fout is bij een motorongeval of een schadegeval in het verkeer. In sommige gevallen kan er zelfs onenigheid zijn over wie aan wie schadevergoeding moet betalen. Kies voor een rechtsbijstandsverzekering bovenop je motorverzekering. Daardoor zal je juridisch bijgestaan worden voor alle schadegevallen in het verkeer. Je BA motorverzekering kan je hier vergelijken. Meer info over de vergelijking van je motorverzekering of de optie rechtsbijstand? Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou wanneer het jou past.

BEST4U VERZEKERD ALLE MERKEN

SCHERPE TARIEVEN

VOOR JE VOLLEDIG PAKKET

PERSOONLIJK ADVIES

24/7 SERVICE

ALTIJD EEN KANTOOR

IN JOUW BUURT

MOTORRIJDEN

IS OOK ONZE PASSIE

smart bikers pay less

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

"*" indicates required fields

Jouw geboortedatum?
Naam*
disclaimer*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

... ZO BLIJF JE OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG JE INTERESSANTE TIPS EN WEETJES.

... ZO BLIJF JE OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG JE INTERESSANTE TIPS EN WEETJES.