BEST4U Vespa verzekering

De voordeligste verzekering voor jouw Vespa?

Bereken & vergelijk...

driehoek
goedkope vespa verzekering of bromfietsverzekering

BA VESPA VERZEKERING

In België is een BA verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat zich op de openbare weg bevindt, dus ook jouw Vespa.
Stel dat je met jouw Vespa een accident zou krijgen, dan zal jouw Vespa verzekering in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade, die je door het ongeval veroorzaakte, aan de andere partij vergoeden. Dankzij deze BA-verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) ben jij ook beschermd tegen de financiële gevolgen als jij met je Vespa een verkeersongeval in fout veroorzaakt zou hebben.

jouw vespa is
je passie?

Voor ons ook!

Wat is heerlijker dan lange Vespa ritten op zonnige zomeravonden. Zalig genieten in je ééntje of gezellig met je club... steeds zorgeloos onderweg met een Vespa verzekering van BEST4U.

vespa verzekering
voordelige vespa verzekering

NOG MEER BESCHERMING

Wil je naast de verplichte BA verzekering extra bescherming voor jezelf? Dan kan je jouw BA Vespa verzekering aanvullen met de optie Lichamelijke Ongevallen. Deze optionele verzekering zorgt ervoor dat jouw eigen medische kosten bij een ongeval worden terugbetaald. In het ergste geval wordt er zelfs een vergoeding bij overlijden of invaliditeit uitgekeerd. Zo ben je steeds zorgeloos op weg.

Voordelig verzekerd

Bij een échte verzekeraar.

Online verzekeringen worden tegenwoordig aangeboden tegen wel heel erg lage tarieven.... maar wat als je er op moet rekenen bij een ongeval? Bij BEST4U kan je erop vertrouwen dat je terecht komt bij een echte verzekeraar met een kantoor in jouw regio en een persoonlijke aanpak op jouw maat. TOP service dus!

vespa verzekering
piaggo vespa verzekering

OPTIE RECHTSBIJSTAND

Het is niet altijd even duidelijk wie er in fout is bij een ongeval of een schadegeval in het verkeer. In sommige gevallen kan er zelfs onenigheid zijn over wie aan wie schadevergoeding moet betalen. Door een rechtsbijstandsverzekering toe te voegen aan je Vespa verzekering, wordt je juridisch bijgestaan voor alle schadegevallen in het verkeer. Met BEST4U kan je steeds op je beide oren slapen...

tevreden BEST4U-LEDEN

smart Vespa riders pay less

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

NU INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw geboortedatum?
Naam*
disclaimer*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

... BLIJF ZO OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG INTERESSANTE TIPS

... ZO BLIJFT U OP DE HOOGTE
VAN ONZE ACTIES.