BEST4U - smart bikers pay less

NU 2 MAANDEN KORTING:

motorverzekering korting

Tot 15/04/2023 krijgt u bij onze partners 2 MAANDEN KORTING op de 1ste jaarpremie van uw autoverzekering, brandverzekering en familiale verzekering.

TIJD OM JOUW MOTOR VERZEKERING EENS TE VERGELIJKEN...

driehoek
motor verzekering

BA MOTOR VERZEKERING VERGELIJKEN

In België is een BA motor verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg aanwezig is.

Stel dat je met jouw motor een ongeval zou veroorzaken, dan vergoedt jouw motor verzekering in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade aan de andere partij. Dankzij deze Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) ben je beschermd tegen de financiële gevolgen indien je een ongeval in fout met je motor zou veroorzaakt hebben.

Voor nog meer bescherming kan je een verzekering Lichamelijke Ongevallen toevoegen aan je motor verzekering. Wil je ook juridische bijstand? Dan neem je er best ook de optionele verzekering Rechtsbijstand bovenop. Als je motor nog geen 5 jaar oud is kan je je motor zelfs verzekeren voor Brand en Diefstal. Dan zit je zeker goed!

sportmotor of hoge CC?

iedereen gelijk!

Of je nu met een sportmotor rijdt of met een motor die hoog gaat in CC... dat maakt voor een motor verzekering bij BEST4U niks uit. Neem je ook een BEST4U autoverzekering, dan kan je rekenen op onze scherpe tarieven. Bovendien bieden wij je een persoonlijke TOP service, geen online verzekeraar dus. Meer dan genoeg redenen om je motor verzekering bij BEST4U eens te vergelijken.

Waarom is je motor verzekeren via BEST4U zoveel voordeliger? Onze experten doen een check-up van al je verzekeringen, zo bespaar je niet enkel op je motor verzekering, maar ook op je totaalpakket: autoverzekering(en), brandverzekering, familiale verzekering,... Vraag je check-up aan via ons contactformulier.

motor verzekering
best4u motor verzekering

MOTOR VERZEKERING VERGELIJKEN
MET NOG MEER BESCHERMING

Wil je naast de verplichte BA motor verzekering extra bescherming voor jezelf? Vul dan je waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid aan met de optie Lichamelijke Ongevallen. Deze optionele verzekering zorgt ervoor dat jouw eigen medische kosten bij een ongeval met je motor worden terugbetaald. In het ergste geval wordt er zelfs een vergoeding bij overlijden of invaliditeit uitgekeerd. Je motor verzekering vergelijken inclusief deze optie Lichamelijke Ongevallen in het verkeer kan hier.

NIEUWE MOTOR GEKOCHT?

Kies dan voor omnium...

Voor nieuwe motoren, ongeacht het merk, kan je bij BEST4U een omnium bij je motor verzekering afsluiten aan een voordelig tarief, inclusief de optie Brand en Diefstal verzekering. Zo krijg je toch een vergoeding bij brand of diefstal van je motorvoertuig. Zowel diefstal als schade die werd toegebracht door een diefstalpoging wordt door onze verzekering vergoed. Onder brandschade vallen ook ontploffing, steekvlammen en bluswerken door de brand.

Heb je geen nieuwe motor? Geen probleem, voor alle motoren tot 5 jaar oud, kan je kiezen voor een beperkte omnium motorverzekering. Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou voor een omnium offerte op jouw maat. Je BA motorverzekering kan je hier vergelijken.

motor verzekering
motor verzekering

MOTOR VERZEKERING VERGELIJKEN
MET OPTIE RECHTSBIJSTAND

Het niet altijd even duidelijk wie er in fout is bij een motorongeval of een schadegeval in het verkeer. In sommige gevallen kan er zelfs onenigheid zijn over wie aan wie schadevergoeding moet betalen. Kies voor een rechtsbijstandsverzekering bovenop je motor verzekering. Daardoor zal je juridisch bijgestaan worden voor alle schadegevallen in het verkeer. Je BA motorverzekering kan je hier vergelijken. Meer info over de vergelijking van je motorverzekering of de optie rechtsbijstand? Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou wanneer het jou past.

BEST4U VERZEKERD ALLE MERKEN

SCHERPE TARIEVEN

VOOR JE VOLLEDIG PAKKET

PERSOONLIJK ADVIES

24/7 SERVICE

ALTIJD EEN KANTOOR

IN JOUW BUURT

MOTORRIJDEN

IS OOK ONZE PASSIE

smart bikers pay less

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

NU INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw geboortedatum?
Naam*
disclaimer*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

... BLIJF ZO OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG INTERESSANTE TIPS

... ZO BLIJFT U OP DE HOOGTE
VAN ONZE ACTIES.