BEST4U - smart bikers pay less

HOEVEEL BETAAL JIJ VOOR JOUW SCOOTER VERZEKERING?

driehoek
scooter verzekering motorfiets

BA MOTORFIETS & SCOOTER VERZEKERING

In België is een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat zich op de openbare weg bevind.
Moest je met jouw scooter of motorfiets een ongeval krijgen, dan vergoedt jouw motorfiets of scooter verzekering in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade aan derden. Dankzij deze BA scooter verzekering ben je beschermd tegen de financiële gevolgen van een motorongeval in fout.

geen leeftijds-beperking

Da's eerlijk!

Bij BEST4U is je leeftijd niet van belang, wél je passie voor je motorfiets of scooter. Ben je jonger dan 26 jaar? Of zelfs 23 jaar? Ook dan krijg je een eerlijk voorstel voor je scooter verzekering en geniet je mee van onze toptarieven.

Altijd voordelig

Waarom is je motorfiets verzekeren via BEST4U dan zo voordelig? Onze experten doen een check-up van al je verzekeringen, zo bespaar je niet enkel op je motorfietsverzekering, maar ook op je totaalpakket: autoverzekering(en), brandverzekering, familiale verzekering,... Vraag je check-up aan via ons contactformulier.

bromfietsverzekering of Vespa verzekeren
scooter verzekering afsluiten

SCOOTER VERZEKERING
MET NOG MEER BESCHERMING

Wil je naast de verplichte BA verzekering extra bescherming voor jezelf? Dan kan je de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid aanvullen met de optie Lichamelijke Ongevallen. Deze optionele verzekering zorgt ervoor dat jouw eigen medische kosten bij een ongeval met jouw scooter of motorfiets worden terugbetaald. In het ergste geval wordt er zelfs een vergoeding bij overlijden of invaliditeit uitgekeerd.

Heb je een nieuwe scooter aangeschaft? Dan heb je de mogelijkheid om een omniumverzekering voor je scooter af te sluiten.

Voordelig verzekerd

Bij een échte verzekeraar.

Er worden tegenwoordig heel wat online verzekeringen aangeboden tegen scherpe prijzen.... maar wat als je op hen moet rekenen bij een ongeval? Bij BEST4U kan je erop rekenen dat je terecht komt bij een echte verzekeraar met een kantoor in jouw regio en een persoonlijke aanpak. TOP service dus!

scooter verzekering
scooterverzekering of motorfietsverzekering

SCOOTER VERZEKERING
MET OPTIE RECHTSBIJSTAND

Het is niet altijd even duidelijk wie er in fout is bij een ongeval of een schadegeval in het verkeer. In sommige gevallen kan er zelfs onenigheid zijn over wie aan wie schadevergoeding moet betalen. Met een optionele rechtsbijstandsverzekering zal je juridisch worden bijgestaan voor alle schadegevallen in het verkeer. Kortom, via de optie Rechtsbijstand worden jouw belangen verdedigd bij een juridisch conflict. Bovendien worden ook de kosten voor jouw verdediging betaald.

BEST4U VERZEKERD ALLE MERKEN

SCHERPE TARIEVEN

VOOR JE VOLLEDIG PAKKET

PERSOONLIJK ADVIES

24/7 SERVICE

ALTIJD EEN KANTOOR

IN JOUW BUURT

MOTORRIJDEN

IS OOK ONZE PASSIE

smart bikers pay less

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

NU INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw geboortedatum?
Naam*
disclaimer*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

... BLIJF ZO OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG INTERESSANTE TIPS

... ZO BLIJFT U OP DE HOOGTE
VAN ONZE ACTIES.