BEST4U - smart bikers pay less

HOEVEEL BETAAL JIJ VOOR JOUW BROMMER VERZEKERING?

driehoek
brommer verzekering prijs bromfiets vespa

BA BROMMER & VESPA

In België is een BA verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg aanwezig is, dus ook je brommer of Vespa.
Stel dat je met jouw brommer een ongeval zou veroorzaken, dan vergoedt jouw brommer verzekering in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade aan de andere partij. Dankzij deze Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) ben je beschermd tegen de financiële gevolgen als je met je bromfiets een ongeval in fout zou hebben.

jouw vespa is
je passie?

Voor ons ook!

Niks is zo heerlijk als lange Vesparitten op zonnige zomeravonden. Zalig genieten in je ééntje of gezellig met je club... altijd zorgeloos onderweg met een Vespa verzekering van BEST4U.

Wat kost een Vespa verzekeren bij BEST4U?

Bereken hier je premie
en kom er snel achter.

bromfiets of brommer verzekering prijs
brommer verzekering prijs

BROMMER VERZEKERING
MET NOG MEER BESCHERMING

Wil je naast de verplichte BA bromfiets of brommer verzekering extra bescherming voor jezelf? Dan kan je de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid aanvullen met de optie Lichamelijke Ongevallen. Deze optionele verzekering zorgt ervoor dat jouw eigen medische kosten bij een ongeval worden terugbetaald. In het ergste geval wordt er zelfs een vergoeding bij overlijden of invaliditeit uitgekeerd.

Voordelig verzekerd

Bij een échte verzekeraar.

Er worden tegenwoordig heel wat online verzekeringen aangeboden tegen scherpe prijzen.... maar wat als je op hen moet rekenen bij een ongeval? Bij BEST4U kan je erop rekenen dat je terecht komt bij een echte verzekeraar met een kantoor in jouw regio en een persoonlijke aanpak. TOP service dus!

prijs brommer verzekering bromfiets Honda
brommer verzekering prijs

BROMFIETS VERZEKERING
MET OPTIE RECHTSBIJSTAND

Het niet altijd even duidelijk wie er in fout is bij een ongeval of een schadegeval in het verkeer. In sommige gevallen kan er zelfs onenigheid zijn over wie aan wie schadevergoeding moet betalen. Met een optionele rechtsbijstandsverzekering wordt je juridisch bijgestaan voor alle schadegevallen in het verkeer.

BEST4U VERZEKERD ALLE MERKEN

smart bikers pay less

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

NU INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw geboortedatum?
Naam*
disclaimer*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

... BLIJF ZO OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG INTERESSANTE TIPS

... ZO BLIJFT U OP DE HOOGTE
VAN ONZE ACTIES.