fbpx

HOEVEEL KOST JOUW MOTORVERZEKERING?

driehoek
BA motor verzekering goedkope premie

BA MOTORVERZEKERING

In België is een BA verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) wettelijk verplicht voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg aanwezig is.

Stel dat je met jouw motor een ongeval zou veroorzaken, dan vergoedt jouw motorverzekering in jouw plaats de lichamelijke en materiële schade aan de andere partij. Dankzij deze Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) ben je beschermd tegen de financiële gevolgen indien je een ongeval in fout met je motor zou veroorzaakt hebben.

Voor nog meer bescherming kan je een verzekering Lichamelijke Ongevallen toevoegen aan je motorverzekering. Wil je ook juridische bijstand? Dan neem je er best ook de optionele verzekering Rechtsbijstand bovenop. Als je motor nog geen 5 jaar oud is kan je je motor zelfs verzekeren voor Brand en Diefstal . Dan zit je zeker goed!

sportmotor of hoge CC?

iedereen gelijk!

Of je nu met een sportmotor rijdt of met een motor die hoog gaat in CC... dat maakt voor een motorverzekering bij BEST4U niks uit. Neem je ook een BEST4U autoverzekering, dan kan je rekenen op onze toptarieven. Bovendien bieden wij je een persoonlijke service, geen online verzekeraar dus.

Waarom is je motor verzekeren via BEST4U zo voordelig? Onze experten doen een check-up van al je verzekeringen, zo bespaar je niet enkel op je motorverzekering, maar ook op je totaalpakket: autoverzekering(en), brandverzekering, familiale verzekering,... Vraag je check-up aan via ons contactformulier.

sportmotor verzekering berekenen
motorrijdster helm motor verzekering met meer bescherming

MOTORVERZEKERING
MET NOG MEER BESCHERMING

Wil je naast de verplichte BA motorverzekering extra bescherming voor jezelf? Dan kan je de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid aanvullen met de optie Lichamelijke Ongevallen. Deze optionele verzekering zorgt ervoor dat jouw eigen medische kosten bij een ongeval met je motor worden terugbetaald. In het ergste geval wordt er zelfs een vergoeding bij overlijden of invaliditeit uitgekeerd.

NIEUWE MOTOR GEKOCHT?

Kies dan voor omnium...

Voor nieuwe motoren, ongeacht het merk, kan je bij BEST4U een omniumverzekering afsluiten aan een voordelig tarief, inclusief de optie Brand en Diefstal verzekering. Zo krijg je toch een vergoeding bij brand of diefstal van je motorvoertuig. Zowel diefstal als schade die werd toegebracht door een diefstalpoging wordt door onze verzekering vergoed. Onder brandschade vallen ook ontploffing, steekvlammen en bluswerken door de brand.

Heb je geen nieuwe motor? Geen probleem, voor alle motoren tot 5 jaar oud, kan je kiezen voor een beperkte omnium motorverzekering. Vul ons contactformulier in en wij contacteren jou voor een offerte op jouw maat.

motorverzekering superlight motor
bikers motorverzekering met rechtsbijstand

MOTORVERZEKERING
MET OPTIE RECHTSBIJSTAND

Het niet altijd even duidelijk wie er in fout is bij een motorongeval of een schadegeval in het verkeer. In sommige gevallen kan er zelfs onenigheid zijn over wie aan wie schadevergoeding moet betalen. Kies voor een rechtsbijstandsverzekering bovenop je motorverzekering. Daardoor zal je juridisch bijgestaan worden voor alle schadegevallen in het verkeer.

BEST4U VERZEKERD ALLE MERKEN

SCHERPE TARIEVEN

VOOR JE VOLLEDIG PAKKET

PERSOONLIJK ADVIES

24/7 SERVICE

ALTIJD EEN KANTOOR

IN JOUW BUURT

MOTORRIJDEN

IS OOK ONZE PASSIE

smart bikers pay less

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

... ZO BLIJF JE OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG JE INTERESSANTE TIPS EN WEETJES.

... ZO BLIJF JE OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIES EN ONTVANG JE INTERESSANTE TIPS EN WEETJES.